Over Warmink

Al meer dan honderd jaar een begrip in de regio.

Sinds 1907 bouwt generatie op generatie aan de mooiste projecten. Wij weten wat echt vakmanschap is en blijven vernieuwen en verbeteren.

Bekijk ons team

Altijd inzicht

We nemen u stap voor stap mee in het hele bouwtraject. We beginnen met een kennismakingsgesprek. Wanneer we uw wensen duidelijk in kaart hebben, maken we een bouwtekening met behulp van 3D-tekensoftware. Op deze manier heeft  u vanaf het begin veel inzicht in het project. U weet precies waar we aan bouwen.

Doordat we een echt familiebedrijf zijn, communiceren we duidelijk en snel. We staan altijd voor u klaar.

Wilt u meer weten van ons bouwbedrijf? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie.

Werkwijze

Warmink Bouwbedrijf verstaat het vak. We staan voor vakwerk tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met u bepalen we de wensen en uitgangspunten. Zo bent u zeker van uw zaak en weten wij precies wat we moeten doen om uw bouwwens te realiseren. Bouwen is een kwestie van wederzijds vertrouwen. We zijn betrokken in het gehele proces en communiceren duidelijk. Een goede samenwerking vinden we erg belangrijk. Door deze samenwerking bouwen we aan een eindresultaat waar alle betrokkenen achter staan.

Neem direct contact op 

Klantgericht / Samenwerken

In een goed gesprek brengen we uw wensen en verwachtingen in kaart. Deze wensen zetten we om in 3D-tekeningen. Aan de hand van deze tekeningen wordt een offerte gemaakt. Wanneer de offerte akkoord is, worden de werkzaamheden opgestart en uitgevoerd zoals afgesproken. Ook tijdens de uitvoering blijven wij flexibel, we blijven meedenken over alternatieven en oplossingen.

Kwaliteit / Vakmanschap

We streven naar kwaliteit en vakmanschap. Onze vaklieden verstaan het vak en blijven vernieuwen. De bouw verandert continu, de  nieuwste technieken, ontwerpen en materialen passen we graag toe. 

Betrouwbaar / Vertrouwen

Binnen ons bedrijf is wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Afspraak is afspraak. Als familiebedrijf kunnen we snel schakelen en wordt er gezamenlijk altijd naar een passende oplossing gezocht.