Diensten & producten

Nieuwbouw
Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering blijven we met u meedenken om tot een eindresultaat te komen  die aan uw verwachtingen voldoet. We vertalen uw wensen in een 3D-tekening, zodat u vanaf het begin gemakkelijk kunt bijsturen. Aan de hand van de 3D-tekeningen stellen we een uitgebreide calculatie op, zodat u inzicht heeft in het gehele bouwproces.

Onderhoud
We bouwen niet alleen aan nieuwe gebouwen, we voeren ook onderhoud uit. We voeren klein- en grootschalig onderhoud uit voor de woningbouw en utiliteitsbouw.

Verbouw / Renovatie / Herbestemming
Denkt u aan een verbouwing of uitbouw? Of een herbestemming? Binnen ons bedrijf zijn alle facetten aanwezig om van uw project te laten slagen.  Onze vaklieden hebben ruime ervaring met verbouwen, uitbouwen en herbestemmingen. We houden uiteraard rekening met uw financiële en technische voorwaarden.

“U kunt op ons bouwen”

Advies, tekenwerk en begeleiding

We leveren advies op maat en begeleiding tijdens het gehele bouwproces. We creëren 2D- en 3D-ontwerpen voor bijvoorbeeld een vergunningsaanvraag of (ver)bouw. Voorafgaand, tijdens en na afloop staan wij voor u klaar.

Neem direct contact op 

Leveren bouwmaterialen

We vragen de gewenste bouwmaterialen aan en leveren ze. Bent u van plan zelf te gaan klussen? Dan adviseren wij u in het gebruik van de juiste materialen en leveren we deze bij u aan. Benieuwd naar onze bouwmaterialen? Bij het bedrijf en in de loods in Gasselternijveen hebben we altijd voldoende materiaal op voorraad, dus kom gerust een keer langs voor een kop koffie.

Neem direct contact op 

We werken al meer dan 25 jaar lang samen met een kunststof kozijnen specialist in de regio. Waart Kozijnen is onze vaste partij in kunststof kozijnen, goten en gevelbekleding waar wij een erg betrouwbare en langdurige relatie mee hebben opgebouwd. Samen met Waart Kozijnen hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd in GEALAN-type kunststof kozijnen in allerlei soorten en maten. Bent u geïnteresseerd in kunststof kozijnen of wilt u meer informatie?

Kijk op www.waartkozijnen.nl of mail naar info@warmink.nl / info@waartkozijnen.nl.

Neem direct contact op 

Storingsdienst

We staan 24 uur, 7 dagen in de week voor u klaar. Of het nu om een onverwachte lekkage gaat, een inbraak, of dat u zichzelf heeft buiten gesloten, u kunt altijd op ons bouwen.

Neem direct contact op 

Samen bouwen?

Heeft u interesse of een vraag? Vul gerust het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Zet in de aanvraag ook even uw mailadres.

 

Direct een aanvraag doen?